Neem direct contact op: 0229 70 60 10

Zoll Plus AED – actie!

Zoll Plus AED – actie!

1.450,00 1.249,00 excl. BTW 1.361,41 incl. BTW

Speciale AED actie waarbij u het volgende pakket ontvangt:

 • AED Zoll plus
 • AED tas
 • AED wandbeugel
 • AED Safeset
 • Raamsticker met opdruk ‘AED in dit gebouw aanwezig’

Niet alleen defibrilleren, maar ook reanimeren
In de AED Plus zit de technologie verwerkt van range professionele defibrillatoren. Alleen ZOLL’s Rechtlijnige Bifasische™ Pulsgolf heeft zijn klinische superioriteit bewezen. Voor het redden van een leven is er meer nodig dan een simpele druk op de knop om een shock toe te dienen.
Met de ZOLL AED Plus is het voor de eerste keer gelukt een volledig eerste hulp-concept voor de ongeoefende eerste hulp-verstrekker te ontwikkelen.
Vroegdefibrillatoren zijn al langer op de markt. Het geavanceerde concept AED Plus, dat elke leek vakkundig door een volledige reanimatiecyclus leidt, is enig in zijn soort.

 • Real CPR Help® technologie– onmiddellijke feedback met betrekking tot diepte en frequentie van de hartdrukmassage zorgt voor een CPR van hoge kwaliteit.
 • 555 voordeel
  – 5 (+2 jaar ) jaren fabrieksgarantie;
  – 5 jaar levensduur van de batterijen;
  – 5 jaar levensduur van de elektrode.
  GEEN kosten gedurende 5 jaren

Door deze nieuwe ontwikkeling zet ZOLL een toonaangevende stap bij het redden van vele mensenlevens.

Een volledig stappenproces voor reanimatie
Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden. Met de unieke, grafische interface van de AED Plus, bestaande uit afbeeldingen, tekstweergaven en gesproken meldingen, worden hulpverleners stap voor stap door het reanimatieproces geleid. Lampjes op de afbeeldingen wijzen de hulpverlener op de uit te voeren handelingen en op de volgorde waarin deze moeten plaatsvinden. De tekstberichten en gesproken meldingen zijn afgestemd op de afbeeldingen en staan de hulpverlener in elke levensreddende handeling bij. Deze afbeeldingen en meldingen zorgen ervoor dat alle stappen in de juiste volgorde worden doorlopen en dat eventuele schokken snel worden toegediend.

Eén elektrode is gemakkelijker te plaatsen dan twee
Voor standaard AED’s moeten hulpverleners gebruik maken van twee elektroden, wat verwarrend kan zijn. De integrale AED van ZOLL heeft de CPR-D•padz,™ een reeds aangesloten elektrodepaar uit één stuk met Real CPR Help. Doordat de plaatsing van de hand bij CPR als oriëntatiepunt wordt gebruikt, kan de CPR-D•padz snel op het slachtoffer worden bevestigd. De CPR-D•padz gaat bovendien vijf jaar mee, de langste levensduur van alle verkrijgbare elektroden.

Interactieve feedback over snelheid en diepte
Real CPR Help van ZOLL zet compressiegegevens van de CPR-D•padz direct om en biedt een adaptieve metronoom die de hulpverlener de juiste snelheid en diepte helpt te bereiken met eventuele aanwijzingen als “Druk harder

 

Download productblad : SNAD-0112 Zoll Plus
Download handleiding : Handleiding Zoll Plus

SKU: SNAD-0112 - Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op Laat feedback achter

Category:

Tags: , , , , , , , , ,