Neem direct contact op: 0229 70 60 10

Philips Heartstart draagtas voor HS1 AED

Philips Heartstart draagtas voor HS1 AED

149,10 excl. BTW 180,41 incl. BTW

Philips Heartstart draagtas is een zeer compacte beschermtas voor de Philips HS1 AED.

De Philips Heartstart HS1 draagtas is gemaakt van een harde case, afgewerkt met stof. Hierdoor is de AED optimaal beschermd tegen stoten en vallen. Het kijkvenster voorziet de hulpverlener van een snelle controle op de inzetbaarheid van de AED. Doordat de beschermtas zo compact is, is er geen enkele belemmering om de AED zo snel mogelijk bij het slachtoffer te krijgen in geval van een circulatiestilstand.

De tas bevat een handig handvat waaraan de tas kan worden opgehangen (aan een muurbeugel of in een AED kast). Daarnaast zorgt het handvat ervoor dat de beschermtas draagbaar is.

De Philips Heartstart HS1 draagtas biedt voldoende opslagruimte. De tas is eenvoudig te openen door de kwalitatief goede en soepele ritssluiting. Hierdoor heeft u snel toegang tot de defibrillator. In het vak aan de binnenkant van de tas vindt u een medische schaar. Deze schaar wordt altijd gratis meegeleverd. Met behulp van de schaar kunt u op eenvoudige wijze de kleding van het slachtoffer losknippen, zodat de elektroden zo snel mogelijk op het slachtoffer aangebracht kunnen worden.

Met deze Philips tas bent u goed voorbereid op een circulatiestilstand. Hierdoor kunt u extra snel handelen. Indien u voor 16:00 uur besteld, heeft u deze draagtas morgen al in huis.

SKU: SNAD-7002 - Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op Laat feedback achter

Categories: ,

Tags: , , , , , , , , ,