Neem direct contact op: 0229 70 60 10

Rotaid Solid Plus wandkast met geluidsalarm

Rotaid Solid Plus wandkast met geluidsalarm

299,00 excl. BTW 361,79 incl. BTW

De Rotaid Solid Plus is een zeer solide wandkast voor een herkenbare en robuuste behuizing van uw AED in de buitenlucht.

De karakteristieke ronde vorm en groene kleur maken uw AED snel en eenvoudig vindbaar en zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Het grote AED logo, alsmede het kijkvenster, laten geen ruimte voor interpretatie. Deze wandkast bevat levensreddende apparatuur.

De gebruikte kunststoffen en materialen zijn beproefd in de buitenlucht en zorgen voor een langdurige bescherming van de AED tegen zon, stof, water en andere elementen. Daarnaast zijn ze volledige gerecycled zodat de Solid Plus Heat met recht een duurzaam product kan worden genoemd.

Met een intuïtieve draaibeweging is de Solid Plus Heat snel en eenvoudig te openen. Doordat de gehele kap wordt verwijderd, heeft u volledige toegang tot de AED, die via de ophangbeugels snel te grijpen is. De opengedraaide kap blijft door middel van een nylon band aan de achterwand hangen.

Via een roestvrijstalen haak aan de onderzijde van de Solid Plus Heat kunt u verder eenvoudig een zegel, tag, slot of ander item bevestigen.

De Rotaid Solid Plus kan optioneel worden voorzien van een auditief alarm.

Bekijk de promofilm

SKU: VIRS-1026 - Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op Laat feedback achter

Categories: ,

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,