Neem direct contact op: 0229 70 60 10

Prachtige winst voor onze BHV’er Hans Klopper bij de Enza zaden Vooroeverloop!

Vooroeverloop Hans Klopper

Op Zondag 1 September heeft de 7e editie van de Enza zaden Vooroeverloop plaatsgevonden. Zoals ieder jaar starten en finishen de deelnemers op de dijk voor de ingang van het stoommachinemuseum in Medemblik. Vanaf daar worden de kilometers zoveel mogelijk afgelegd langs de kust van het IJsselmeer tussen Medemblik en Enkhuizen. Hardlopers konden hun hart ophalen met de keuze uit 5, 10 en 21 kilometer.

BHV’er Hans Klopper heeft  de Enza zaden Vooroeverloop meegelopen. Hij heeft daar een prachtige tweede plek weten te scoren op de 10 km met een tijd van 43:39 min! Tot ons genoegen hebben wij Hans kunnen sponsoren met een blitse sportoutfit waarin hij deze prestatie heeft neergezet.

 “Ik was helemaal niet van plan om te gaan, maar mijn vrouw heeft me ingeschreven omdat ik volgens haar wat afstand moest uitbreiden😉. Dit in voorbereiding op de Texel halve marathon met een prachtig resultaat als cadeau.” legt Hans ons enthousiast uit.

Het was een mooie dag, met veel blije en voldane deelnemers. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement. Voor uitslagen en foto’s ga naar www.enzazadenvooroeverloop.nl

 

Bron:  www.enzazadenvooroeverloop.nl & https://www.medemblikactueel.nl/2019/09/02/enza-zaden-vooroeverloop-2019-was-een-groot-succes/